Zoeken

20 -11-2017

Nieuws | LVTPR krijgt award voor beste productreview van The North Face

20 -11-2017

Nieuws | LVTPR krijgt award voor beste productreview van The North Face

LVTPR is de winnaar van de Best Product Placement Award van onze klant The North Face. De award werd overhandigd tijdens de EMEA PR Summit op het hoofdkantoor in het Zwitserse Stabio. Collega’s Willem Jaques (België), IJze de Vries en Sophie Konings (beiden Nederland) vertegenwoordigden er ons The North Face-accountteam voor de Benelux.

De prijs was te danken aan een paginagrote review van de Ultra Vertical-trailschoen in La Dernière Heure, een van de populairste Franstalige dagbladen in België. De titel: ‘De Ultra Vertical van The North Face is niet de bekendste trailschoen, maar heeft daar wel de kwaliteiten voor’.

Traditie in productreviews

De productreview kwam tot stand dankzij de efforts van Willem, die in deze award een erkenning ziet van LVTPR’s traditie in productreviews: “Voor veel van onze Consumer & Brands-klanten zijn productreviews een belangrijk onderdeel van hun PR-strategie. In zo’n review publiceert een journalist zijn eerlijke bevindingen, nadat hij het product zelf heeft getest – een groot verschil met betaalde reclame. Je moet de journalist immers overtuigen van de kwaliteiten en de relevantie voor zijn lezers. Een publicatie is vooraf zeker geen garantie, laat staan dat het oordeel positief zal zijn. Als consultant is het dus zaak je klant, zijn product, het medium én de journalist heel goed te kennen. Deze EMEA-award bewijst dat we die discipline bij LVTPR als geen ander beheersen. En dat doet ons veel plezier.”

LVTPR is gespecialiseerd in productreviews voor onder meer de travel-, sports & outdoor-, baby & lifestyle-, consumer electronics & gadgets-, food & drinks- en retail-sector. Meer weten over wat LVTPR in België, Nederland en Luxemburg kan betekenen voor jouw merk? Neem contact op via +32 (0)2 – 474 17 40 of info@lvtpr.com voor België en Luxemburg of 030 – 65 65 070 en info@lvtpr.nl voor Nederland.

Heb je zelf zin om mee te bouwen aan de naamsbekendheid van tal van toonaangevende brands? Neem dan zeker contact met ons op via bovenstaande gegevens. Want LVTPR zoekt zowel in België als Nederland regelmatig PR- en communicatietalent. Wie weet sleep jij onze volgende award in de wacht!