Zoeken

Het bureau voor employer branding

Wie vandaag de dag talent zoekt, redt het niet langer met enkel een advertentie in de krant. Veel sectoren kampen immers met een tekort aan kandidaten, die bovendien niet meer alleen op basis van loon en inhoud kiezen. Ze willen ook weten of je bedrijf bij hen past. Des te belangrijker is het om aan je employer branding te werken. Wij zijn LVTPR, het bureau dat je daarbij helpt.

Welke cultuur heerst er in je onderneming? Hoe is de sfeer op en naast de werkvloer? Worden je medewerkers op professioneel en persoonlijk vlak gewaardeerd? En worden ze betrokken bij het beleid? Naar welke waarden handelt je bedrijf? Doe je aan maatschappelijk verantwoord ondernemen bijvoorbeeld? Allemaal vragen die de uiteindelijke keuze van de huidige werkzoekende bepalen. Employer branding speelt daarmee meer dan ooit een sleutelrol binnen elke organisatie die op zoek is naar talent. En dat geldt echt niet alleen voor grote bedrijven, maar ook voor kleinere organisaties uit het mkb en kmo.

Waarom kiezen voor het bureau voor employer branding

Jouw imago als werkgever vastleggen in de juiste boodschappen en vorm. En het via de juiste kanalen uitdragen naar de juiste doelgroepen. Daarvoor staat bij LVTPR een heel team klaar, inclusief contentcreators en een grafische ontwerpstudio. Heb je al een employer branding-strategie en zoek je in de eerste plaats een partner om die creatief te vertalen? Ook die uitdaging gaan wij met veel plezier aan.

Meer weten over de mogelijkheden voor employer branding voor jouw organisatie? Neem contact met ons op via +32 (0)2 474 17 40 of info@lvtpr.com voor België of +31 (0)30 65 65 070 en info@lvtpr.nl voor Nederland.

En interne communicatie?

Werving en behoud van personeel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En voor dat behoud is een goede interne communicatie cruciaal. Bekijk ook wat we op het vlak van interne communicatie voor je kunnen betekenen.