Zoeken

Het bureau voor internationale PR

Internationaal actief en veel PR- en communicatieactiviteiten voor de boeg? Dan weet jij ook dat een generieke Europese campagne zelden werkt. Daarom kies je het best voor een communicatie- en PR-bureau dat weet hoe om te gaan met internationale PR in Europa. Zoals LVTPR, hét bureau voor internationale PR. Niet enkel voor B2B en B2C, maar ook voor corporate- en crisiscommunicatie.

Waarom kiezen voor het PR-bureau voor internationale PR?

Of het nu gaat om specialisten op het gebied van lifestyle, IT en telecom, fintech, automotive, professional services of crisiscommunicatie; wij zijn LVTPR en zijn voor meerdere organisaties de lead agency voor internationale PR. In Europa en daarbuiten. Ons netwerk van ‘best of breed’-bureaus zorgt ervoor dat we voor elke organisatie – en dus ook die van jou – altijd de best passende partners vinden. We gaan uit van internationale imago- en lokale businessdoelstellingen om plannen per regio in te richten en rapporteren daar ook naar. Voor jou betekent dat niet alleen dat je alle internationale PR-activiteiten bij ons kunt neerleggen, maar dat je ook geen administratieve zorgen meer hebt. Dat scheelt tijd, geld en ergernis. Zo kun jij je focussen op de zaken waar jij goed in bent.

Jouw wens staat centraal

Hoe je de internationale PR-samenwerking vormgeeft, is aan jou. Werk je met lokale teams die de aansturing op termijn overnemen? Dan zorgen we voor een zo eenvoudig mogelijke overgang. Heb je al bepaalde partners in specifieke landen? Ook geen probleem, want we nemen ze graag op in ons netwerk. Als je nog geen vestiging hebt, maar wel al perscommunicatie, social media en webcare wilt installeren, dan nemen we die uitdaging graag aan.

Meer informatie

Benieuwd wat LVTPR voor jouw organisatie kan betekenen op het gebied van internationale PR? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 30 – 65 65 070 in Nederland of + 32 (0)2 474 17 40 in België. Of mail naar info@lvtpr.com.