Zoeken

Het bureau voor social media

Voordat je als organisatie de stap zet naar social media, is het belangrijk te bepalen wat je daar eigenlijk wilt. Welke boodschappen wil je gaan vertellen? Aan wie? En wat wil je daarmee bereiken? Een goede socialmediastrategie geeft antwoord op vragen als: hoe ga je de interactie aan met je doelgroep? In welke fase van de customerjourney zit hij of zij? Zet je Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn of Snapchat in en wanneer? En als dat al is bepaald; hoe ga je het vervolgens doen met het maken, distribueren en adverteren van de content? Wie gaat communitymanagement en webcare doen? Hulp van een bureau is dan wellicht een goede optie. Een socialmediabureau als LVTPR bijvoorbeeld.

Waarom kiezen voor het socialmediabureau voor de Benelux?

Kiezen voor LVTPR betekent dat je kiest voor een socialmediapartner die je ondersteunt bij het volledige traject. Van het maken van de juiste strategische keuzes tot de uitvoering. Je werkt samen met strategen, digital natives en contentexperts die niets anders doen dan het vertellen van verhalen op social media. Wat ons onderscheidt van andere socialmediabureaus? We kijken verder dan enkel onze eigen discipline. Het gaat ons erom dat jij de optimale impact realiseert bij je doelgroep. Als social media daar niet de beste kanalen voor zijn, zeggen we dat ook eerlijk. Maar als we kansen zien, grijpen we die maar al te graag. Met een geïntegreerd plan, onweerstaanbare content, slimme advertising en influencercampagnes.

Socialmediacampagnes in de Benelux

LVTPR is een socialmediabureau in de Benelux. Dat betekent dat we je helpen in Nederland, België en/of Luxemburg apart of in de Benelux als geheel. Momenteel ondersteunen we merken als Bosch Power Tools, Honeywell en Casio G-SHOCK met social media. Benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Neem dan in Nederland contact met ons op via +031 (0)30 – 65 65 070 of info@lvtpr.nl. In België zijn we te bereiken op +32 (0)2 – 474 17 40 en info@lvtpr.com. Wij horen graag van je.