Zoeken

A day with iCandy

iCandy

Influencer event

A day with iCandy

iCandy

Influencer event

iCandy, een van oorsprong Britse fabrikant van luxe, stijlvolle kinderwagens, heeft als doelstelling naamsbekendheid te verkrijgen op de Nederlandse markt. Daarvoor schakelt het LVTPR in. In 2018 lanceerde het merk twee modellen: de iCandy Peach en de iCandy for Land Rover. Die laatste is een samenwerking met het tevens Britse Land Rover. Maar hoe introduceer je die wagens, als onbekende nieuwkomer in een concurrerende markt waar grote, lokale spelers leider zijn?

Omdat de modellen elkaar niet in de weg moesten staan, én om een optimale buzz te creëren, adviseerde LVTPR om met een big bang van start te gaan. Op 29 augustus 2018 mobiliseerden we daarom relevante media en influencers om een dag met iCandy te beleven in het Sonos Home – een van onze andere klanten. Voor het dagprogramma en de organisatie ter plaatse werkten we samen met ons eventmarketingbureau Eventive, aan wie originele eventconcepten en een strakke uitvoering wel besteed zijn.

Zo stond de slaapkamer van het Sonos Home in het teken van ontspanning: tijdens een yogasessie voor mama’s én kinderen kon de iCandy Peach op alle manieren bekeken worden. En wat is er gaver dan jezelf in de jungle of de woestijn wanen met de iCandy for Land Rover? Met een green screen in de woonkamer werd die droom werkelijkheid. Tel daarbij de zelf te beschilderen letterbekers, de unieke iCandy-taart én candy in alle soorten en maten, en je begrijpt dat zowel mama’s als kinderen de dag van hun leven hadden.

Wat dat alles opleverde? Enorm enthousiaste influencers en journalisten, zoals zangeres Sharon Doorson en haar man Brunno, Janine Breukhoven van Prêt à Pregnant, en Erik Kuipers van Esquire, resulterend in een social media buzz met meer dan veertig Instagram-posts en -story’s, en verschillende blogposts. En wellicht het allerbelangrijkste: het enthousiasme en de tevredenheid van de drie afgevaardigden van iCandy zelf, die speciaal vanuit het Verenigd Koninkrijk waren overgekomen. De netwerken van die influencers hebben zeker voor een vergroting van iCandy’s naamsbekendheid in Nederland gezorgd. En dat is exact wat we als LVTPR graag zien.

"Dankzij LVTPR brachten we een groep enorm interessante mensen bijeen die samen zorgden voor veel positieve content over iCandy. Een enorme dank voor alles. Ik ben ervan overtuigd dat dit influencer event ons helpt om het merk te laten groeien in Nederland."
Luc Vannieuwkerke – salesmanager Benelux

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: