Zoeken

De Bouwbeurs in een 360 graden social-mediavideo

Bosch Power Tools

Social-mediavideo

De Bouwbeurs in een 360 graden social-mediavideo

Bosch Power Tools

Social-mediavideo

Elke twee jaar is de Bouwbeurs in Nederland, de grootste beurs voor bouwprofessionals. Onze klant Bosch Power Tools & Accessoires stond hier met een enorme stand en met demo’s van de meest recente productinnovaties. Het is dan ook hét moment om lokale content te creëren voor Facebook en ‘live’ in contact te komen met de Bosch-brotherhood – een gemeenschap van bouwprofessionals die met Bosch Blauw-tools werken. Alleen… niet alle bouwprofessionals hebben de tijd om naar de bouwbeurs te komen.

Aan LVTPR dus de vraag: hoe laat je deze mensen vanachter een scherm hetzelfde ervaren als je in real life zou doen als je wel op de beurs zou staan? Juist: met een social-mediavideo, in 360 graden nog wel.

Vlak voor de opening van de beurs vloog dan ook een drone door de lucht voor spectaculaire foto’s en een sfeerverslag.

Deze 360-gradenvideo zetten we op de Facebookpagina van Bosch en verspreidden we ook in bedankmails aan beursbezoekers – uiteraard allebei uit naam van Bosch. In totaal behaalde de video dankzij onze social-mediacampagne 75.013 videoviews, kreeg deze 544 reacties, comments en shares en was het totale bereik van de Bouwbeurs 283.462. En dat bovenop de 75.000 bezoekers die dit jaar de beurs bezochten. Goed gefixt!

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: