Zoeken

Meet Bertazzoni

Bertazzoni

Brand activation

Meet Bertazzoni

Bertazzoni

Brand activation

Als je de stijlvolle Italiaanse keukenapparatuur van Bertazzoni ziet, ben je om: die wil ik ook! Het familiebedrijf met een rijke geschiedenis koos voor LVTPR na een uitgebreid pitchproces. Stap één in de meerjarenstrategie: het merk introduceren in Nederland. En dan met name voor wat betreft de fornuizen. Fornuizen die niet alleen van de hoogste kwaliteit zijn, maar ook goed scoren qua design.

Wij besloten een bellissima brand activation in te zetten. Door allereerst een Italiaanse chefkok in te vliegen die zijn eigen ingrediënten uit het land van lekker eten meenam. Op een prachtige locatie in Amsterdam – Loetjes Garage in Ouderkerk aan de Amstel – bereidde hij gerechten uit de echte Italiaanse keuken.

Uiteraard op Bertazzoni-fornuizen die we speciaal hadden laten installeren. LVTPR was samen met Eventive verantwoordelijk voor de organisatie. Zo regelden we gasten uit de media en hostten we samen met een eventmanager de dag. La dolce vita, iemand?

Iedereen weet: lekker eten zorgt niet alleen voor plezier, maar versterkt ook de band met gasten aan tafel. Dat bleek. Het Bertazzoni-evenement converteerde rechtstreeks naar publicaties in onder meer Elle Eten, Villa d’Arte, Residence, Eatlovefood, FlavorFlav en vele posts op social media. Een speciaal door kunstenaar Sjem Bakkus beschilderd fornuis werd gewonnen door Elle Eten om weg te geven aan een lezer. Het evenement vormde een goed begin van ons persnetwerk voor Bertazzoni.

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: