Zoeken

Potluck Dinner

Sonos

Branding event

Potluck Dinner

Sonos

Branding event

Spotify, het is wel heel gek als je daar nog nooit van hebt gehoord. Letterlijk zelfs. De muziekdienst gaat een samenwerking aan met onze klant Sonos en vraagt ons hier om hulp, zodat ook media een toontje hoger gaan zingen van deze intense samenwerking.

Friendsmas of Derde Kerstdag was het thema. Een thema dat gaat over het delen van eten en muziek op kerstfeestjes met vrienden. Daarom zetten we lokale storytelling in. We organiseerden drie zogenaamde Potluck Playlist Dinners (twee in Amsterdam, een in Brussel).

En wel op een heel speciale locatie: de keuken van een vermaarde chef-kok. Daar kookte hij als een rockster voor de aanwezige media. Ondertussen speelde de door de gasten zelf geselecteerde muziek live op de Sonos-speakers. Zeg nou zelf: een brandactivatie was nog nooit zo tasty, toch?

Maar liefst 25 aanwezige lifestylemedia lieten het zich smaken. Van Flair en Elle tot Allerhande, Villa d’Arte en De Telegraaf – Sonos en Spotify prijsden zich gelukkig met meer dan veertig publicaties, net op tijd voor Kerstmis 2016. Rock on!

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: