Zoeken

Comfy Season

Sonos

Productintroductie 

Comfy Season

Sonos

Productintroductie 

In de zomer van 2018 introduceerde Sonos – het draadloze home sound systeem – de Beam: een slimme en compacte soundbar voor in huis. Bij de productintroductie was het niet alleen van belang om naamsbekendheid voor het nieuwe product te ontwikkelen, de Beam moest bovendien als ideale comfy huisgenoot van iedereen gepositioneerd worden.  

Vlak na de introductie van de Beam werd de Sonos Home Amsterdam– een door Sonos tijdelijk gehuurd huis aan de Singel waar je het Sonos-gevoel optimaal kon ervaren – omgetoverd tot de locatie voor een videoclip van Faberyayo (De Jeugd Van Tegenwoordig) en Abel, van het album Comfy Season.

En daar speelde LVTPR op in: tijdens een volledig weekend in september werd het ultieme comfy season, de herfst, gevierd met media en vrienden van het merk.  

Op donderdag organiseerden we een intiem diner voor alle top-tier pers, gevolgd door een feestelijke borrel voor vrienden, familie en mediacontacten op vrijdag. Dankzij ons goede netwerk in de (muziek)industrie resulteerde onze lobby in een comfy volle Sonos Home met influencers en andere media, die de Beam op elke mogelijke manier konden ervaren: zowel gamend in een bubbelbad als loungend op een roze fluffy bed. Het comfy season werd (audio)visueel tot leven gebracht met de nieuwe Beam. En dat zag je terug! Onder andere FRAMEManners en Noisey deelden hun ervaringen.  

 

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: