Zoeken

Food Talks

HelloFresh

Persevent voor lifestylemedia

Onze klant HelloFresh, leverancier van maaltijdboxen boordevol gezonde recepten en verse ingrediënten, kwam naar LVTPR met de vraag een contentgedreven persevent te organiseren voor lifestylemedia en mamabloggers. Subdoelstelling: zorg voor diepgang, zodat mamabloggers, journalisten en HelloFresh-fans niet enkel een commercieel event bezoeken.

Voor ons creatieve team een mooie uitdaging. Het persevent kreeg een centraal thema mee: ‘back to school’. De titel? Food Talks. Op basis van een door GfK uitgevoerd onderzoek gingen we ter plaatse in een panelgesprek onder leiding van een moderator de discussie aan met drie experts. Hoe ervaren kinderen de overgang van de vakantieperiode naar de schoolroutine? Heeft dit invloed op hun eetgedrag?

Hoe ga je als ouder om met lastige eters? De aanwezige bloggers en journalisten deelden verhalen en tips en besproken deze belangrijke onderwerpen. We sloten de avond af met een gezellig healthy diner in Alix – Table & Jardin d’Amis, een prachtlocatie in Gent, die HelloFresh ademt: een zomerse tuin met een authentieke serre vol wilde bloemetjes.

Het persevent voor lifestylemedia zorgde uiteraard voor veel lachende gezichten en lekker eten. Circa twintig bloggers en journalisten genoten van de avond en publiceerden interessante verhalen over de Food Talks: Flair, Goed Gevoel, Belmodo, Mama Van Vijf, Vanillemeisjes, Mama van Twee, GoodFoodGoodPeopleGoodTimes, Liesellove en vele andere mamabloggers. Ook tal van Instagram-posts en -stories zijn die avond online geplaatst. Daarmee zette HelloFresh zich nog beter neer als niet alleen een aanbieder van maaltijdboxen, maar ook als een hulpmiddel voor ouders bij de dagelijkse eetroutine van kinderen. Een heerlijk resultaat!

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: