Zoeken

Gaming with the family

Nintendo

Mommy influencer-event

Gaming with the family

Nintendo

Mommy influencer-event

Wat brengt families en gezinnen nu echt dichter bij elkaar? Een familiefeestje uiteraard! Zo’n feestje vormde precies de basis van een door ons bedacht project waarin we de doelstellingen van twee van onze klanten konden combineren: Sonos en Nintendo. Enerzijds was daar Nintendo dat naamsbekendheid wilde genereren voor twee nieuwe familiegames voor de Nintendo Switch: Super Mario Party en Nintendo Labo 03: Voertuigenpakket. En dan met name onder moeders en kinderen. Anderzijds richtte Sonos zich met zijn slimme soundbar Beam ook op meer naamsbekendheid onder gezinnen. Tel daarbij ons uitgebreide medianetwerk in de doelgroep (niet voor niets organiseren we ook events voor Noppies en iCandy) en het concept werd in no-time werkelijkheid.

In een prachtig woonhuis kwamen relevante influencers en media langs. Met of zonder hun kinderen. Uiteraard waren er hapjes, drankjes en taart. Maar vooral konden bezoekers op allerlei plekken de nieuwe Nintendo-games spelen. Van het bouwen van Nintendo Labo-modelauto’s tot knotsgekke minigames in Super Mario Party voor het hele gezin. Door de geluidskwaliteit van de Sonos Beam was de beleving nóg beter en leuker. Bovendien gaf Sonos zelf ook een speciale demonstratie van de Sonos Beam zodat influencers en media inzagen hoe het apparaat elk familiefeest verbetert.

Het resultaat van dit gezellige familiefeestje: foto’s en video’s op Instagram op de dag van het event, verschillende blogs, en reviewaanvragen om de Nintendo Switch met de nieuwste games en Sonos Beam te testen. Lees hier wat Kimberley (Beebs and Moms), Lodi (Lodi Blogt) en Ilse (Kreanimo) van de nieuwe Nintendo-games en Sonos Beam vonden. Kortom: een flinke bijdrage aan de naamsbekendheid van al deze producten. Game on!

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: