Zoeken

Helemaal in je Noppies

Noppies

Persdag

Helemaal in je Noppies

Noppies

Persdag

In het najaar van 2017 introduceerde kinder- en zwangerschapskledingmerk Noppies de nieuwe Spring- en Summercollectie van 2018. Hiervoor riep het merk de hulp van LVTPR in. Want hoe breng je een nieuwe collectie optimaal onder de aandacht van het publiek?

In onze showroom organiseerden we een persdag voor zowel stylisten als social influencers in kinderlifestyle. Deze opzet zette niet alleen de nieuwe collectie in de spotlights, maar gaf ook de mogelijkheid de algehele brand awareness van Noppies te versterken en de relatie met media aan te halen.

LVTPR benaderde media via een uitnodiging en telefonisch voor de dag in de Noppies-showroom, en organiseerde een programma met onder andere een modeshow door influencer Diesna Loomans en haar dochter.

Het resultaat? Een drukke dag met veel mamabloggers, -vloggers en stylisten, van wie sommige zelfs hun kinderen hadden meegenomen om de kleding direct te passen.

De enthousiaste reacties op de persdag leidden ertoe dat diverse influencers en stylisten kleding leenden voor fotoshoots en hun ervaringen met hun publiek deelden op social media en blogs. Onder meer Ouders van Nu nam de kleding mee, en er volgden vlogs van mama- en lifestyleblogger Natalie Vijfhuizen en mama- en lifestylevlogger Diesna Loomans. VolgMama plaatste een Instagrampost en blogpost, en Momambition zelfs drie Instagramposts en een blogpost. Kinderen blij, influencers blij, klant blij: dan LVTPR helemaal in zijn Noppies.

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: