Zoeken

IN HET EPICENTRUM VAN DE INTERNATIONALE CULI-WERELD

50 Best Restaurants

EVENT/CULI PR

IN HET EPICENTRUM VAN DE INTERNATIONALE CULI-WERELD

50 Best Restaurants

EVENT/CULI PR

In het najaar van 2021 zakten sterrenchefs van over de hele wereld af naar Antwerpen voor hét internationale culi-event van het jaar: de verkiezing van ‘The World’s 50 Best Restaurants’. Een primeur voor ons land en meteen ook voor ons, want LVTPR werd gekozen als host PR agency. Onze opdracht: zoveel mogelijk kwalitatieve persaandacht genereren én het tweedaagse mega-event op mediavlak in goede banen leiden.

Van buzz naar moment suprême

Al vroeg in de aanloop naar de eigenlijke verkiezing waaide de buzz rond ‘50 Best’ doorheen het hele Belgische medialandschap, dankzij een uitgekiende nieuwsstroom die het tipje van de sluier almaar verder oplichtte. Ook het tweedaagse moment suprême – de persconferentie en de ceremonie – kon op massale mediabelangstelling rekenen.

Tijdens de persconferentie begeleidden we enkele grote culi-media toen ze de unieke kans hadden om een groepje internationale sterrenchefs, waaronder onze Belgische trots Willem Hiele, te interviewen. En bij de bekendmaking van winnaar Noma hadden we onze handen vol met het in goede banen leiden van massale interviewvragen en een scoop die beloofd was aan VTM. Wat er ook gebeurde, ons vijfkoppig ‘50 Best’-team hield het hoofd koel en begeleidde alle journalisten professioneel én met stijl.

Nog meer glamour achteraf op de exclusieve finissage in het KMSKA-museum – met hemelse bites van o.a Seppe Nobels – en de after party. De ideale afsluiter van dit erg hectische maar enorm dankbare project.

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: