Zoeken

X-mas in Summer

Sonos

Influencercampagne

X-mas in Summer

Sonos

Influencercampagne

Sonos daagde ons uit: betrek de ‘Modern Cultural Explorer’ bij het stijlvolle speakermerk en zorg voor nieuwe contacten met influencers en media. Belangrijkste doelstelling was uiteraard om te zorgen voor coverage rondom de feestdagen – een belangrijke periode voor Sonos-verkopen.

Het is augustus 2016. In een Amsterdamse AirBnB-verdieping heeft een interieurstyliste zich uitgeleefd op het door ons bedachte Kerstmis in de zomer-thema. Dat betekent uiteraard dat de dennennaalden je praktisch tegemoet komen. Maar ook dat de kerstmuziek uit de diverse Sonos-speakers december ademt.

De meer dan 45 aanwezige tier-1 lifestyle-media en influencers wanen zich mede dankzij heerlijke kersthapjes en ter plekke gemaakte cocktails midden in de feestdagen. Toch gek, als je je bedenkt dat het buiten boven de twintig graden is.

De X-mas in Summer-party volgden we op met een reviewprogramma bij redacties. Zo maakten we Sonos – en muziek – onderdeel van het dagelijks leven van vele, voor Sonos belangrijke media. En het leverde vele publicaties op vlak voor de feestdagen. Een goed voorbeeld van een influencercampagne die de juiste noot heeft geraakt.

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: