Zoeken

Interieurinspiratie in de bouwmarkt

KARWEI

Influencermarketing

Interieurinspiratie in de bouwmarkt

KARWEI

Influencermarketing

Voor KARWEI, de decoratieve en behulpzame bouwmarkt voor al je interieurinspiratie én klant van LVTPR, mochten we aan de slag met de opening van de nieuwe flagshipstore in Amsterdam. Belangrijkste doel: de nieuwe vestiging laten zien aan een doelgroep van interieur- en lifestyle-influencers en -media. Maar ook het tonen van de rijke interieurinspiratie die je via KARWEI kunt opdoen.

Voor ons is zo’n uitdaging niet zomaar een ‘heitje voor karweitje’. Nee, dat pakken we het liefst groots aan. Dus wat deden we? We haalden een enthousiaste groep influencers op in een geheel in stijl ingerichte woonboot (get it?) voor een tochtje over de grachten. Eindbestemming: de nieuwe KARWEI.

Daar kregen de opvarenden niet alleen een rondleiding door de winkel onder het genot van een gin-tonic, maar haalden ze volop inspiratie uit een ‘eigen’ DIY. De persoonlijke interieuradviezen van de KARWEI-styliste en de verhalen van de stijl- en trendmanager namen ze ook nog mee naar huis. En dan vergeten we bijna de goodiebag. Kortom: geen ‘gewoone’ dag voor alle aanwezigen.

Voor LVTPR was het vooral een dag die laat zien hoe we een tof merk als KARWEI op allerlei PR-vlakken kunnen helpen. Van contentcreatie tot een influencerlobby. En van eventbegeleiding tot het opvolgen van contacten met influencers. Het resultaat mag er wezen: publicaties over het event en de opening van de nieuwe KARWEI op de kanalen van al die grote lifestyle- en interieurinfluencers en -media. Klus geklaard.

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: