Zoeken

Unite Europe

Unity

Interviewlobby

Unite Europe

Unity

Interviewlobby

Unite Europe is een internationaal gamesoftware-event georganiseerd door onze klant Unity. Tijdens het event is er van alles te doen, maar presenteert Unity vooral zijn nieuwe software voor het ontwikkelen van games. Interessant voor developers, maar ook voor de media. Vandaar de vraag van Unity aan LVTPR om aandacht te genereren voor dit event en de software van Unity. Doelstelling: drie journalisten zo ver krijgen een interview af te nemen met een spokes person van Unity.

De nauwe contacten met journalisten binnen game- en techmedia zorgden er al snel voor dat we maar liefst vijf journalisten enthousiast kregen.

Een uitgebreide briefing aan beide kanten en begeleiding door onze PR-consultants zorgden ervoor dat de interviews in goede banen werden geleid, dat er antwoord geformuleerd werd op vragen van de internationale pers en dat een Gamekings-filmcrew over de beursvloer geleid kon worden.

Onze inspanningen zorgden niet alleen voor een tof item bij Gamekings, een artikel op Gamer.nl en een aantal andere techplatformen, maar ook voor een zeer tevreden klant. Met zeven publicaties was bovendien ruimschoots voldaan aan de doelstelling. Zoals je in een game zou zeggen: mission accomplished!

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: