Zoeken

PLAYBASE-introductie

Sonos

Lifestyle-event organiseren

PLAYBASE-introductie

Sonos

Lifestyle-event organiseren

Wist je dat zeventig procent van alle tv’s op meubels staat en dus niet aan de muur hangt? Dat is toch gek, als je bedenkt dat veel soundbars gemaakt zijn om aan die muur te hangen. Producent van draadloze-muzieksystemen Sonos nam dat idee als basis bij het ontwikkelen van een revolutionair nieuwe soundbar: de PLAYBASE. Deze ronde speaker plaats je namelijk vrijwel onzichtbaar onder je tv. Het resultaat: een meeslepend home-cinemageluid uit de smalste en mooiste speaker die het merk ooit maakte.

Wat dit met een PR-bureau als LVTPR te maken heeft? Dat leggen we je graag uit. Sonos gaf ons de opdracht om deze speaker te introduceren bij lifestyle- en techmedia. Al meer dan tien jaar is LVTPR het PR-bureau voor Sonos, dus dat moest lukken.

Voor het lifestyle-event huurden we een te gekke AirBnB-woonkamer in zowel Amsterdam als Antwerpen. Vanuit daar gaven we circa dertig media en influencers een exclusieve preview van de PLAYBASE. In de ochtend de tech-media, in de middag de lifestyle. Zo konden we onze boodschap afstemmen op de verschillende interesses.

Dit soort lifestyle-events zijn voor ons essentieel voor het creëren van een sterke relatie met de mensen die zo belangrijk zijn voor onze klant. Niet voor niets resulteerde ook dit event in PLAYBASE-publicaties in onder meer de Telegraaf, Parool, de Morgen, en diverse tech- en lifestylemedia in de hele Benelux.

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: