Zoeken

Kleine pixels, groot mediaverhaal

intoPIX

b2b-lancering

Kleine pixels, groot mediaverhaal

intoPIX

b2b-lancering

Eind 2018 was de Waalse kmo intoPIX uitgegroeid tot een van de meest innovatieve spelers op het vlak van beeld- en videocompressie wereldwijd. Maar op de echte sectorinsiders na wist vrijwel niemand van hun bestaan af.

Bovendien stevende intoPIX af op een nieuwe mijlpaal. Op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas zouden ze namelijk JPEG XS lanceren, een nieuwe revolutionaire ISO-compressiestandaard. Om de communicatie daarrond te verzorgen, zocht intoPIX nog een geschikte partner. Insert de PR-professionals van LVTPR België.

b2b-verhaal breder trekken

Bij LVTPR herkennen we meteen een mooie story als we er een zien. Daarom adviseerden we intoPIX om het groter te zien. Waarom deze gelegenheid niet aangrijpen voor een breder corporate verhaal in de Belgische media? Dat van een kleine Belgische speler wiens technologie een grote impact heeft op sexy sectoren als virtual reality, cinema, drones en zelfrijdende auto’s.

Na een uitgebreide perslobby voor CES – die mooie coverage opleverde in Trends en La Libre Belgique – organiseerde LVTPR ook een ‘intoPIX Media Day’ in België. Tijdens die persconferentie kregen journalisten naast het JPEG XS-verhaal ook de bredere achtergrond van intoPIX als innovator en werkgever te horen. En ondanks de tijdsdruk haalden we, dankzij de vlotte samenwerking met de klant alles uit de kast: een persbericht, een presskit in drie talen en een mediatraining voor de vier spokes van intoPIX.

Stevige mediaboost

En de ROI? Die was enorm, met maar liefst zestig kwalitatieve clippings, waaronder RTL TVI, Kanaal Z, Le Soir en Data News. Een stevige boost voor IntoPIX’ bekendheid en imago, zowel naar de zakelijke als de arbeidsmarkt. En de huidige medewerkers, die zijn nu nóg trotser op hun bedrijf.

Wil je weten hoe LVTPR jouw bedrijf in the picture kan zetten? Neem dan contact met ons op.

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: