Zoeken

Q8 Mobility Card

XXImo

mediarelaties

Q8 Mobility Card

XXImo

mediarelaties

De toekomst van mobiliteit in België is een vraagstuk dat vandaag bij zowel de politieke, professionele als consumentenorganen hoog op de radar staat. Hoe we ons in de toekomst van en naar het werk gaan verplaatsen is één van de vele vragen die daarbij steeds weer naar boven komt. Een sterke visie vanuit het professionele kader kan daarbij niet ontbreken. Samen met partners Visa en Q8 heeft onze klant XXImo – leverancier van alles-in-één mobiliteitskaarten – daarom een nieuwe mobiliteitsoplossing ontwikkeld: de Q8 Mobility Card. XXImo vroeg aan LVTPR om media-aandacht voor deze nieuwe oplossing te genereren.

Wat deden we? In het kader van de politieke debatten omtrent het mobiliteitsbudget, organiseerden we een persconferentie waarbij de drie partijen – XXImo, Visa en Q8 – aanwezig waren om hun gezamenlijke visie op de toekomst van zakelijke mobiliteit in België te delen.

Samen met de PR-bureaus van Visa en Q8 begonnen we met het ontwikkelen van een gezamenlijke visie en de daarbij horende messaging in de vorm van een presentatie, Q&A en persbericht. Ook werkten we aan de praktische uitvoering en de lobby met de pers. Voor de persconferentie konden we geen meer symbolische locatie bedenken dan het Trammuseum in Brussel; de drie partijen stonden zo voor de aanvulling van openbaar vervoer en andere zakelijke mobiliteitsoplossingen op de bedrijfswagen.

Dit alles resulteerde in diverse publicaties in de belangrijkste dagbladen, zakelijke media en vakbladen. Klant zeer tevreden en doelstelling behaald dus.

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: