Zoeken

Find your brand ambassador

ULTIMATE EARS

Merkambassadeur vinden

Find your brand ambassador

ULTIMATE EARS

Merkambassadeur vinden

ULTIMATE EARS maakt trendy draagbare Bluetooth-speakers. Daar hoort een jonge influencer bij die houdt van een feestje. Toen het merk ons vroeg een merkambassadeur te vinden voor Vlaanderen, raakten ze bij ons de juiste toon.

Al brainstormend vanuit de merkwaarden van ULTIMATE EARS kwamen we al snel op Sean Dhondt, tv- en radiopresentator, en frontman van de band Manoeuvres. Niet alleen belichaamt hij merkwaarden als feestganger, muziekliefhebber en jong/hip, ook heeft hij een enorm bereik op social-mediakanalen.

Hij was meteen enthousiast toen we hem vroegen mee te gaan op een jacht voor een week varen met ULTIMATE EARS met influencers van over heel de wereld. Begrijpelijk ook, als je het ons vraagt.

Sean deelde gretig zijn ULTIMATE EARS-avonturen op Facebook, Instagram en Twitter. Het totale bereik: meer dan een miljoen mensen. De liefde is wederzijds – Sean is nu ambassadeur op lange termijn voor het merk. Spotte jij hem al op een partybus naar Amsterdam Dance Event of in een mannequin-challenge op een private poolparty? Party hard!

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: