Zoeken

Nooit meer parkeerstress!

EasyPark

Medialobby voor nieuwe service

Nooit meer parkeerstress!

EasyPark

Medialobby voor nieuwe service

Die ene schaarse parkeerplek vinden in een drukke stad: het is een situatie waarin we allemaal wel eens terechtkomen. Zou het dan niet handig zijn als er een app was die jou op basis van de grootste kans op een vrije plek naar je eindbestemming zou leiden? Goed nieuws: die is er. Hij heet EasyPark. En om deze nieuwe functionaliteit, Find & Park, onder de aandacht te brengen schakelde EasyPark met LVTPR. Een taak die we gelukkig al een parkeer eerder hadden gedaan.

In het thuisland van EasyPark – Zweden – bleek al eerder dat je tot de helft minder tijd kwijt was aan het zoeken naar een plek door de app. Dit was precies het trekhaakje dat we nodig hadden om ons verhaal te pitchen bij de media. En wel op twee manieren.

Allereerst door bij nationale en lokale media te lobbyen vanuit het ondernemer- en pionierschap van EasyPark als organisatie. Daarnaast zetten we in het persbericht juist meer in op de innovatieve kant van de app. Dat stuurden we uit naar onze rijke database aan tech-, innovatie-, nieuws- en lifestyle-media.

Het resultaat van deze tweeledige aanpak was er. Zo kon de Country Manager zijn verhaal doen op BNR Nieuwsradio, schreven onder meer Dutch Cowboys, Talkies Man en Androidworld over de app, en maakte Elsevier twee mooie artikelen over EasyPark. Kortom: EasyPark heeft zijn plek wel gevonden bij LVTPR.

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: