Zoeken

One giant leap for Poly

Poly

News hijacking

One giant leap for Poly

Poly

News hijacking

Iedereen kent de legendarische woorden ‘One small step for a man, a giant leap for mankind’, die Neil Armstrong sprak toen hij voet zette op de maan. Veel minder mensen weten echter dat deze woorden via een headset van onze klant Poly de aarde bereikten. LVTPR ondersteunt Poly in de Benelux op verschillende PR-vlakken – van het begeleiden van een naamswijziging en het zorgen voor thought leadership op het gebied van het nieuwe werken tot en met het vergroten van naamsbekendheid voor het merk en de b2b- en b2c-producten. De uitspraak van Armstrong en het feit dat het precies vijftig jaar geleden was, zagen we als een mooie kans om in te haken op het nieuws.

Want op 16 juli 1969 zat de hele wereld aan de beeldbuis gekluisterd. Een grote gebeurtenis voor de mensheid, genoeg reden om dat moment vijftig jaar later te herdenken. Zo organiseerde de ruimtevaartwereld zelf een netwerkavond in ruimtevaartmuseum Space Expo, waar André Kuipers, Daan Roosegaarde en andere bekenden uit het wereldje zouden spreken.

We adviseerden Poly om hieraan deel te nemen. Wij zorgden ervoor dat ook zij spreekruimte kregen die avond én wisten een replica van Neil Armstrongs headset, de Snoopy, naar Space Expo te verplaatsen. Uiteraard zorgden we ervoor dat tier one-journalisten aanwezig waren voor 1 op 1 interviews.

De resultaten? Een interview met De Telegraaf en het Reformatorisch Dagblad, artikelen in het Reformatorisch Dagblad, Computable en Channelweb, én een bijzondere spin-off. Dankzij de contacten die die avond zijn gelegd werd de headset alsnog toegevoegd aan de tijdelijke tentoonstelling over de maanlanding in Space Expo. Deze expositie werd door Poly en andere bijzondere genodigden geopend en is nog tot en met 5 januari 2020 te zien.

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: