Zoeken

Zorg & ICT 2017

Jaarbeurs Utrecht

Online advertising

Zorg & ICT 2017

Jaarbeurs Utrecht

Online advertising

Dé vakbeurs voor ICT en innovatie binnen de zorg? Dat is Zorg & ICT. De beurs –  een jaarlijks terugkerend event in de Jaarbeurs in Utrecht – biedt zorgprofessionals inzicht in de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisatie van de zorg. LVTPR zette zich in om de brand awareness rondom het evenement te vergroten en de kaartverkoop te stimuleren. Hiervoor richtten we een online advertising-campagne in met Google AdWords en LinkedIn-advertising.

Voor Zorg & ICT zetten we zes verschillende AdWords-campagnes met bijbehorende landingspagina’s in, elk gericht op een van de thema’s van de beurs.

Zo wisten we in twee maanden tijd ruim 6.000 clicks naar de website te leiden, met een gemiddelde click-through-rate van maar liefst 6,2 procent.

Om meer brand awareness voor de beurs te realiseren, creëerden we op LinkedIn een Sponsored Content-campagne rondom Zorg & ICT-content – in de vorm van blogs en persberichten. Op die manier bereikten we in korte tijd meer dan 200.000 Nederlandse zorgprofessionals. Met een gemiddelde engagementrate van 2,37 procent scoorde de campagne flink hoger dan het wereldwijde gemiddelde van 0,35 procent voor gesponsorde content.

Het resultaat: 390 extra registraties voor de beurs en een flinke boost in brand awareness. Daar zorgen wij dan weer voor.

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: