Zoeken

Introductie Kooltherm K115

Kingspan

Online contentplatform

Introductie Kooltherm K115

Kingspan

Online contentplatform

Kingspan Insulation, dé marktleider op het gebied van innovatieve isolatieoplossingen, stond op het punt zijn nieuwe Kooltherm K115 Vliesgevelplaat te lanceren en schakelde daarbij LVTPR in. Het doel? ‘Buzz’ creëren en de isolatiebranche op onconventionele wijze kennis laten maken met het product. Belangrijk daarbij was om het imago van Kingspan Insulation als innovator en marktleider binnen de isolatiebranche te versterken.

LVTPR werkte samen met verschillende disciplines – content, events, grafische vormgeving, PR en social media – in de More Space for Everyone-campagne. Een creatieve vertaling van het belangrijkste USP van Kingspan Insulation: als innovatieve kennispartner biedt het bedrijf meer ruimte. Letterlijk, door zijn dunne isolatieoplossingen. En figuurlijk, door werk uit handen nemen en zo meer ruimte te bieden voor zaken die er écht toe doen.

Het resultaat: een geïntegreerde aanpak in verschillende fases – elk met een eigen boodschap gericht op een van de doelgroepen van Kingspan Insulation: de eigen werknemers, architecten en vakmedia binnen de bouwsector. Virtual reality speelde een belangrijke rol – dé manier om het innovatieve karakter van Kingspan Insulation en zijn producten te benadrukken en doelgroepen letterlijk de voordelen van ‘More Space’ te laten zien. Alle communicatie komt samen op het contentplatform, waar we de doelgroep inspiratie, informatie en tips & tricks bieden op het gebied van innovatie en isolatie.

Wat begon als een productlancering, groeide uit tot een geheel nieuwe propositie voor het bedrijf en zijn communicatie. Tijdens de More Space for Everyone-campagne zag Kingspan Insulation zijn websitebezoek stijgen met vijftien procent, kreeg het veel nieuwe informatieaanvragen rondom de Kooltherm K115 Vliesgevelplaat en werden er ruim tweehonderd nieuwe afspraken gemaakt.

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: