Zoeken

IFS Labs-tour

IFS

Persevent organiseren

IFS Labs-tour

IFS

Persevent organiseren

IFS is wereldwijd leverancier van enterprise-software. Binnen IFS werkt het team van IFS Labs aan de nieuwste technologieën en innovaties. Het hoofdkantoor van IFS organiseerde wereldwijd een IFS Labs-tour om de pers te informeren over de vele innovaties binnen IFS Labs. In Nederland streek de tour neer in het Militair Museum te Soest. Aan LVTPR de vraag de IFS-innovaties onder de aandacht te brengen van relevante media. Doel: vijf relevante journalisten op het persevent.

LVTPR mikte met de perslobby op drie verschillende segmenten: de IT-bladen, bladen die schrijven over Service & Maintenance, en algemene publieksbladen. Dankzij onze goede contacten met de pers kregen we zelfs zeven journalisten enthousiast voor IFS Labs.

Tijdens het event begeleidde een PR-consultant van LVTPR de journalisten gedurende de dag. Een deel van het persprogramma vond plaats in een oude Fokker die buiten het museum geparkeerd stond. Met een heuse boardingpass die aan het begin van de dag was verstrekt, kregen de journalisten toegang tot het oude vliegtuig. Het toestel vormde de perfecte setting voor de presentaties die bol stonden van innovatieve toepassingen. Vervolgens kregen de journalisten de kans om één-op-één te praten met de CEO en andere C-level-managers. Deze interviews werden eveneens begeleid door een consultant van LVTPR.

Het resultaat van deze innovatieve dag: verschillende (print)artikelen in Computable, ICT Magazine, iMaintain en Supply Chain Management, en een héél tevreden klant!

"Het team van LVTPR wist een record aantal journalisten te werven voor ons event. Alle journalisten zijn door LVTPR vooraf uitgebreid gebrieft. Het was tevens heel prettig om iemand van LVTPR op het event te hebben voor de nodige begeleiding en ondersteuning."
Lizette Bombeeck, Digital Marketing Specialist bij IFS

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: