Zoeken

More than just an army knife

Victorinox

Perslancering

More than just an army knife

Victorinox

Perslancering

Victorinox, de officiële fabrikant van de bekende Zwitserse legermessen, kwam naar LVTPR met een messcherpe vraag. Het was namelijk zo dat de organisatie een koffer- en tassenlijn introduceerde. En het feit dat je vooral bekend bent van de messen, maakt dat het niet eenvoudiger. Echter, als PR-bureau voor travel & leisure heeft LVTPR de optimale persrelaties om de koffers onder de aandacht te brengen van de perfecte groep journalisten en bloggers.

We besloten een lanceringsevenement in het Sir Adam Hotel te organiseren. Belangrijke travel & leisure-pers kreeg een uitnodiging voor dit bijzondere evenement.

Daar zetten we Victorinox neer als een innovatief en hoogwaardig travel gear-merk, onder meer in een presentatie van de CEO. Ook waren de koffers en tassen natuurlijk zelf uit te proberen.

Met deze persintroductie zetten we een eerste belangrijke stap in het positioneren van Victorinox als een innovatief travel gear-merk. Onder meer De Volkskrant en InsideFlyer zijn hier nu van op de hoogte. De start van een goede PR-reis met LVTPR!

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: