Zoeken

Campus Party

Jaarbeurs Utrecht

PR voor groot evenement

Campus Party

Jaarbeurs Utrecht

PR voor groot evenement

Campus Party is het grootste technologie-event ter wereld. In 2016 vond het in Nederland plaats. En wel in de Jaarbeurs Utrecht. Daar komen jonge techneuten en ondernemers samen in een festivalachtige sfeer. Campus Party vroeg LVTPR te helpen bij het creëren van zichtbaarheid voor het concept en het programma van het evenement. Het doel: meer aanmeldingen en naamsbekendheid op de langere termijn.

LVTPR ontwikkelde een ‘PR voor evenementen’-strategie gericht op het introduceren van dit event via social en externe media.

De inzet van ervaren copywriters en onze warme mediacontacten zorgden voor een consistente mediacoverage in de maanden voorafgaand aan het event.

Het resultaat was overweldigend. Meer dan vierhonderd clippings, een enorme hoeveelheid gepubliceerde content geschreven door LVTPR en 73 interviews met diverse media. Vrijwel alle Nederlandse dagbladen behandelden de Campus Party – nationale tv zond er meerdere items over uit. Uiteindelijk zorgde al deze coverage er mede voor dat Campus Party alle dagen vol was en zorgde voor veel enthousiasme onder organisatie en bezoekers.

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: