Zoeken

360fly in the Benelux

360fly

Perstour en reviews

360fly in the Benelux

360fly

Perstour en reviews

Fotograferen en filmen in 360 graden en dus overal om je heen? Het kan. Cameraproducent 360fly schakelde LVTPR in en vroeg om hulp bij de productlancering van zijn nieuwe actiecamera in de Benelux. Geen probleem natuurlijk. Ook niet met een piepklein budget.

Belangrijk bij zulke consumentenelektronica is allereerst te focussen op de early adopters. Zij worden warm van nieuwe technologie en toepassingen. Vandaar dat we ook kozen voor een perstour in zowel Nederland als Belgie. Dan kunnen we alles zelf het beste toelichten.

Zien, kijken, ruiken en voelen zijn essentieel bij een voor het publiek nieuw product als deze. Daarnaast zetten we een reviewprogramma uit bij diverse gadget-, nieuw- en later ook lifestylemedia.

We vlogen in de wolken toen we de reviews en andere artikelen een voor een zagen verschijnen: van dagbladen als NRC, Volkskrant en het AD tot techwebsites als Tweakers en DutchCowboys. Allen benaderden we ze met een voor hen relevant verhaal. Het resultaat was om over naar huis te schrijven. Liefst voorzien van een paar mooie 360 graden-foto’s.

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: