Zoeken

Hotel de botel van communicatie

Gigaset pro

Referentiecase

Hotel de botel van communicatie

Gigaset pro

Referentiecase

Internationaal aandacht vragen voor de specifieke toepassing van Gigaset pro-communicatieoplossingen in de hospitality-sector? Dat kunnen we als EMEA PR-hub agency van het bedrijf zeker. Een van de geijkte middelen hiervoor is de referentiecase. Oftewel: het verhaal over Gigaset pro laten vertellen door een klant van onze klant. Door het ook nog eens te verspreiden via zowel paid, owned, earned als shared media, versterk je het resultaat extra.

In dit geval kozen we voor een samenwerking met Dorint Hotels in Frankfurt, Duitsland. Dit hotel is uitgerust met diverse Gigaset pro-oplossingen en wilde graag meewerken. Niet alleen zorgden wij voor een video-interview met de directeur van het hotel, maar ook met de medeoprichter en salesmanager van Gigaset pro’s partner Betterspace, en de salesmanager van Gigaset pro.

Op basis hiervan maakten we een videocase en een geschreven verhaal. Daarnaast lieten we een reisjournalist slapen in het Dorint Hotel om de oplossingen zelf te ervaren. Uiteraard werden de video en geschreven case verspreid via de diverse kanalen van Gigaset pro, waaronder de website en de social-mediakanalen.

Zowel het door de journalist geschreven artikel op TravelNext als de videocase zijn gebruikt voor de eigen website, Twitter, LinkedIn en YouTube. Zo maximaliseerden we het bereik en zet Gigaset pro zich nog beter in de markt als telecommunicatieoplossing voor hotels.

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: