Zoeken

Speak like a pro

Optimo

Presentatietraining

Speak like a pro

Optimo

Presentatietraining

De Manager Payroll & HR Services van Optimo was uitgenodigd om te spreken op een voor Optimo heel relevant seminar. De perfecte kans om de juiste doelgroep te bereiken, dus. De manager wist precies welke boodschap zij wilde overbrengen en aan passie voor het onderwerp geen gebrek. Maar op welke manier vertel je je verhaal zo effectief mogelijk? Hoe breng je structuur aan en hoe zet je PowerPoint als ondersteuning in? Voor een antwoord op deze vragen schakelde Optimo LVTPR in voor een presentatietraining.

Tijdens een twee uur durende sessie liepen we het verhaal samen door. We gaven tips over de opbouw, lieten zien hoe je de aandacht van het luisterend publiek weet

te pakken en adviseerden over hoe enthousiasme nóg beter over te brengen is. De spreekster had zelf een PowerPoint-presentatie voorbereid, die we stap voor stap bespraken. We deelden onze tips & tricks met haar om zo tot een optimale ondersteuning te komen.

De zelfverzekerdheid van de spreekster groeide met de minuut. Met onze handvatten had ze meer vertrouwen in haar presentatie – precies wat er nog ontbrak. En zo stond er op de dag van het seminar een krachtige spreekster met een heldere boodschap voor de doelgroep van Optimo.

 

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: