Zoeken

We are Spartan!

Spartan Race

PR voor sportevenement

We are Spartan!

Spartan Race

PR voor sportevenement

Spartan Race, het grootste obstacle race-merk ter wereld, kwam in 2017 voor het eerst naar Nederland. Het merk schakelde LVTPR in om dit evenement via de media onder de aandacht te brengen van het publiek, door journalisten en bloggers het verhaal van deze unieke obstakelrace te laten vertellen. Een uitdaging die we als sport- en PR-liefhebbers uiteraard graag aangingen.

De beste manier om het Spartan Race-verhaal te vertellen, is natuurlijk door zelf mee te doen. Dus vroegen we belangrijke lifestylemedia om iemand af te vaardigen voor deelname aan de race in IJmuiden. Om onze perslobby kracht bij te zetten, besloten we ook zelf mee te doen. Aan zowel de korte als de lange afstand.

De organisatie van de Spartan Race vond het vooral belangrijk dat media schreven over de bijzondere ervaring van de obstakelrace waarin je onder meer over vuur moet springen en speerwerpen. Dat lukte. Onze goede contacten met lifestylemedia leidde er onder meer toe dat Glamour en Manners de obstakelrace vooraf aankondigden. Afgevaardigden van Urban Runners, B4Men en BLVD deden zelf mee, te gek! En zoals verwacht leverde dat prachtige verhalen en beelden op hun website en social-mediakanalen op. Niet alleen haalden we zo het doel van onze klant, maar ook de finish van de Spartan Race. Aroo!

MISSCHIEN BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN DEZE CASES: