Zoeken

05 -01-2018

Nieuws | CASIO Benelux B.V. kiest voor LVTPR als PR-bureau voor horlogedivisie in Nederland

05 -01-2018

Nieuws | CASIO Benelux B.V. kiest voor LVTPR als PR-bureau voor horlogedivisie in Nederland

CASIO Benelux B.V. kiest voor LVTPR als zijn nieuwe PR-bureau in Nederland voor de horlogedivisie. LVTPR gaat zich inzetten om de ambities die het merk heeft met de G-SHOCK-horlogelijn – die dit jaar 35 jaar bestaat – waar te maken. Daarvoor zet LVTPR zijn volledige PR- en communicatiedienstenpakket in: van traditionele PR en persberichten tot influencermarketing, socialmedia-strategie en -advertising. CASIO Benelux B.V. kiest voor LVTPR vanwege de ruime ervaring die het PR-bureau heeft met consumentenelektronica en lifestyle in de B2C-markt.

Bastiaan de Leeuw, Marketing Manager bij CASIO Benelux B.V.: “LVTPR snapt niet alleen hoe onze producten in de markt zijn te zetten, maar ook hoe je met een geïntegreerde en creatieve aanpak een jonge doelgroep bereikt. De goede contacten die het bureau heeft met lifestylemedia en influencers zijn voor ons belangrijk. De geïntegreerde communicatie-aanpak zorgt er bovendien voor dat we PR en social media nog beter op elkaar kunnen afstemmen. Dit in combinatie met de transparante werkwijze van LVTPR maakt dat wij zeer uitkijken naar de samenwerking.”

Clark Bouwman, Digital Strategy Consultant bij LVTPR: “We zijn zeer blij om te mogen werken voor zo’n mooi merk als CASIO Benelux B.V. We kijken er naar uit om het G-SHOCK-merk nog verder te laden onder de diverse doelgroepen. De combinatie van traditionele PR-, socialmedia- en influencercampagnes die we bij LVTPR hanteren is daarvoor uitermate geschikt.”

De samenwerking is officieel ingegaan op 1 januari 2018.