Zoeken

Crisiscommunicatie: weet jij wat ze over je zeggen?

Als communicatie- of PR-verantwoordelijke wil je altijd en overal op de hoogte zijn van wat er over jouw organisatie wordt gezegd. Zeker als er dingen worden gezegd die schadelijk zijn voor je reputatie. Een issue kan zich immers in een mum van tijd ontpoppen tot een crisis, die in no time een eigen leven gaat leiden in de klassieke en op sociale media.

Beperk je reputatieschade

Dat sneeuwbaleffect voorkom je enkel door er op tijd bij te zijn. Dankzij het monitoringabonnement van LVTPR anticipeer je tijdig op een mogelijke crisis en verklein je het risico op ernstige reputatieschade. LVTPR bezorgt je elke ochtend een overzicht van wat er wordt gezegd over jouw organisatie, concurrenten en markt.

Meteen analyse én advies

En neemt een relevant topic plots toe in volume, bereik en negatief sentiment? Dan pikken onze monitoringtools voor traditionele, online en sociale media ook dat realtime op. LVTPR analyseert vervolgens meteen de situatie en adviseert je over eventuele actie, zodat je snel kan communiceren als dat nodig blijkt. Bovendien staat een team van crisiscommunicatiespecialisten 24/7 paraat voor advies en ondersteuning.

Wil je meer weten over ons monitoringabonnement? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Wij nemen dan – volledig vrijblijvend uiteraard – contact met je op.

Wil je meer weten over hoe LVTPR jouw onderneming voorbereidt op en ondersteunt tijdens een crisissituatie? Daarover lees je hier meer.

JA, IK WIL MEER WETEN OVER HET MONITORINGABONNEMENT.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.