Zoeken

05 -05-2021

FACEBOOK- EN HASBRO-CAMPAGNES VAN LVTPR GENOMINEERD VOOR SABRE AWARDS

05 -05-2021

FACEBOOK- EN HASBRO-CAMPAGNES VAN LVTPR GENOMINEERD VOOR SABRE AWARDS

Ontzettend blij en trots zijn wij met maar liefst twee nominaties voor de prestigieuze SABRE EMEA Awards 2021! De campagne die ons PR-bureau bedacht en uitvoerde voor Facebook Nederland is genomineerd in de categorie Travel & Tourism. In de categorie Consumer Products gaat onze Benelux-campagne voor Hasbro voor goud. The Holmes Report reikt de SABRE Awards jaarlijks uit aan opvallende branding-, reputatie- en engagementcampagnes in de EMEA-regio.

Facebook Community City Guide

Voor Facebook ontwikkelden we in samenwerking met zusterbureau Contentbureau een 360°-campagne voor de lancering van de Facebook Community City Guide Rotterdam. Het was de eerste Nederlandse stadsgids die volledig tot stand kwam in samenwerking met lokale Facebook-groepen en hun beheerders. Ondanks de extra uitdaging die de coronacrisis met zich meebracht, haalden we met een passende narrative en een aanpak die PR, social en out of home combineerde, een erg groot bereik.

Mix It Up!

Voor Play-Doh, het bekende merk van speelgoedfabrikant Hasbro, was het onze taak om ouders in de Benelux te tonen dat de voordelen (plezier, eindeloze creativiteit) van het spelen met Play-Doh veel sterker zijn dan de barrières die ouders ervaren (kleuren mixen, troep). Door samen met een influencer een liedje te ontwikkelen dat ouders kunnen opzetten tijdens het spelen realiseerden we sterke herkenning onder de doelgroep. De Mix It Up!-campagne leidde tot fantastische media- en influencer-resultaten en deed de verkoop in de Benelux stijgen met 66 procent.

–> Lees hier onze volledige Mix It Up!-case

360°-campagnes met ROI

Richard Verbeek, Strategy Director van de LVT Group: “Genomineerd worden voor een SABRE Award is altijd een heel mooi moment. Dat we nu met twee 360°-campagnes tegelijk zijn genomineerd, eentje in Nederland en eentje in de hele Benelux, maakt me extra trots. Beide cases tonen aan dat we vanaf de creatieve strategie tot de executie een campagne op poten kunnen zetten die met meetbare ROI de doelstelling van de klant bereiken. Fingers crossed dat we tijdens de uitreiking op 9 juni de kers op de taart mogen zetten.”

 

–> Een overzicht van alle genomineerden is te vinden op de website van de SABRE EMEA Awards.

–> De afgelopen 5 jaar kreeg LVTPR al verschillende SABRE-nominaties, waaronder vorig jaar voor onze Fairtrade-campagne. In 2018 sleepten we zelfs twee SABRE Awards in de wacht, eentje voor ons werk voor de Refugee Walk van Vluchtelingenwerk Vlaanderen en eentje als Benelux Agency of the Year. Lees hier het nieuwsbericht dat we daar toen over publiceerden.