Zoeken

02 -06-2022

Gloednieuw festival Urban Sessions vertrouwt lancerings-PR toe aan LVTPR

02 -06-2022

Gloednieuw festival Urban Sessions vertrouwt lancerings-PR toe aan LVTPR

Urban Sessions, het grootste Belgische actie- en urban sports-festival ooit, heeft LVTPR gekozen als PR-partner. De missie: jong en oud naar de eerste editie van dit gratis festival in Brussel trekken, waar ze worden ondergedompeld in de wereld van actie- en urban sporten zoals skateboarding, parkour en breakdance. Het hoogtepunt van Urban Sessions wordt de UCI BMX Freestyle World Cup, waarbij ’s werelds beste atleten zullen strijden voor de overwinning.

“We hebben niet lang moeten zoeken naar een agency dat goed bij ons past”, zegt Ciara Reid, Head of Communications bij Urban Sessions. “Meteen tijdens het eerste kennismakingsgesprek voelden we de klik en het enthousiasme om samen in zee te gaan. Amper een dag nadat we van LVTPR het PR-plan kregen, hakten we de knoop al door. Ondertussen is de lanceringspersconferentie achter de rug en die heeft heel mooie coverage opgeleverd. We kijken dus al enorm uit naar het vervolg!”

Expertise in event-PR

“Na corona zijn we enthousiaster dan ooit om onze PR-ervaring rond social events weer volop in te zetten”, zegt Karolien Hessels, Managing Director bij LVTPR. “In het najaar van 2021 hebben we onze tanden gezet in dé wereldwijde culinaire happening van het jaar, The World’s 50 Best Restaurants, en nu zijn we dankbaar dat we van Urban Sessions het vertrouwen kregen om deze primeur op de kaart te zetten bij de Belgische media en influencers.”

Urban Sessions vindt plaats in het Josaphatpark in Brussel, van donderdag 30 juni t.e.m. zondag 3 juli 2022. Registreer je vooraf via de website en claim je gratis tickets.

–> Ook op zoek naar een PR/communicatie-bureau voor lifestyle en/of corporate? Contacteer ons.