Zoeken

23 -04-2018

Nieuws | Henkel Beauty Care kiest opnieuw voor LVTPR

23 -04-2018

Nieuws | Henkel Beauty Care kiest opnieuw voor LVTPR

Henkel Beauty Care doet ook de komende jaren een beroep op LVTPR. Ons PR-bureau verzorgt sinds 2013 de product PR in België voor de merken Syoss, Gliss Kur, Schwarzkopf en Diadermine en kwam als winnaar uit een Benelux-pitch met acht andere PR-bureaus.

Karolien Hessels, managing director bij LVTPR België: “Het doet ons veel plezier dat een toonaangevende wereldspeler in de beauty care zijn vertrouwen in ons bevestigt. Dat we dankzij onze sterke Benelux-structuur voortaan ook projecten voor Henkel Nederland mogen uitvoeren, is extra mooi. We kijken enorm uit naar een nieuwe samenwerking vol toffe projecten.”

“De mensen bij LVTPR leverden de voorbije vier jaar uitstekend werk en bewezen hun enorme expertise op het vlak van product PR en hun goede relatie met beauty-journalisten en influencers“, zegt Astrid De Graeve, Head of Marketing Benelux bij Henkel. “Hun plannen om onze merken ook de komende jaren in de kijker te zetten in de Benelux, gaven uiteindelijk de doorslag om opnieuw met hen in zee te gaan.”