Zoeken

Het bureau voor crisiscommunicatie

Wat voor organisatie je ook bent; een crisis is altijd ongewenst en soms onvermijdelijk. Of het nu gaat om een reorganisatie, terugroepactie van een bepaald product, merk of een arbeidsconflict – het is qua communicatie belangrijk om optimaal voorbereid te zijn. Bij LVTPR, het bureau voor crisiscommunicatie, weten we alles van issuemanagement en crisiscommunicatie.

Waarom kiezen voor het bureau voor crisiscommunicatie?

Van mediamonitoring tot het geven van crisiscommunicatietrainingen – LVTPR is een ervaren partner in crisiscommunicatiesupport. Ter voorbereiding of ad-hoc. Een sterk crisiscommunicatieplan en een grondige analyse helpen om de reputatieschade van je organisatie zo klein mogelijk te houden. We bekijken de risico’s van je organisatie, brengen je stakeholders in kaart en passen daar het communicatiebeleid en de daarbij horende uitingen op af. Zo ben je met een proactief crisiscommunicatieplan en een getrainde woordvoerder voorbereid. En gebeurt er toch nog iets onverwachts? Dan zijn wij er 24/7 voor je met onze communicatiecrisislijn. Of er dan al een crisiscommunicatieplan is of niet, onze experts helpen je onmiddellijk verder.

Benieuwd wat LVTPR voor je organisatie kan betekenen op het gebied van crisiscommunicatie in de Benelux? Neem dan contact met ons op via +32 (0)2 – 474 17 40 of info@lvtpr.com in België. Voor Nederland bel je +31 (0)30 – 65 65 070 of mail je naar info@lvtpr.nl. Wij zitten voor je klaar.