Zoeken

Het PR-bureau voor automotive en mobiliteit

De automotive- en mobiliteitssector ontwikkelt zich in een ronkend tempo. Connected cars, elektrisch rijden, nieuwe modellen, nieuwe technologieën, en oplossingen voor mobiliteitsproblemen staan volop in de belangstelling. Logisch ook, de dynamiek, marktbelangen én politieke gevoeligheid van de sector maken hem zeer mediageniek. En dus is het als organisatie in die sector belangrijker dan ooit om je onderscheidend en duidelijk te positioneren naar al je stakeholders. Overigens zijn dat er in deze sector nogal wat en veel meer dan alleen klanten. Aan hen wil je een verhaal vertellen dat verder gaat dan die technologie of dat product. Er wordt gesproken over duurzaamheid, big data, wet- en regelgeving, veiligheid en aansprakelijkheid bijvoorbeeld. Om die verhalen optimaal te vertellen schakel je met een PR-bureau als LVTPR: het PR-bureau voor de automotive sector.

Gas erop

LVTPR ondersteunt importeurs, after market-producenten, oliebedrijven en distributeurs in de hele Benelux. Voor hen doen we alles wat automotive-PR omhelst; van crisiscommunicatie tot productintroducties en social-media. Onze communicatieprofessionals hebben veel ervaring met het organiseren van persconferenties en events, lokaal en internationaal. We werken aan uitgebreide communicatie- en marketingstrategieën en voeren ze uit in samenwerking met een team van ervaren contentcreators, socialmediaexperts en eventmanagers. Zo nodig detacheren we specifieke experts ook tijdelijk op locatie bij de klant. Dus of je nu op zoek bent naar strategisch advies, toegang zoekt tot een perslijst voor de automotive- en mobiliteitssector of een uitnodiging of persbericht wilt voor je event; wij kennen jouw business.

Waarom kiezen voor het automotive PR-bureau?

Waarom je kiest voor LVTPR? Dat is simpel. We werken voor ’s werelds grootste (en kleinste) automotive merken. Zo verzorgen we onder andere de PR van oliemaatschappij Petronas, EKK en XXImo in de Benelux.

Meer informatie

Benieuwd wat LVTPR voor jouw automotive-bedrijf kan betekenen in Nederland, België en/of Luxemburg? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 30 – 65 65 070 in Nederland of + 32 (0)2 474 17 40 in België. Mailen kan ook op info@lvtpr.com. Onze petrolheads en mobiliteitsexperts horen graag van je.