Zoeken

Het PR-bureau voor CE, gadgets en technologie

De technologiesector ontwikkelt zich razendsnel. Van de tofste consumentenelektronica tot bizarre gadgets; voor elke gebruikersbehoefte lijkt vandaag de dag een apparaat te bestaan. Technologie is daarmee meer verweven in ons dagelijks leven dan ooit. Maar al die aanwezige technologie kent ook een keerzijde: de markt lijkt overvol. En dus is het belangrijker dan ooit om je onderscheidend te positioneren. Om een merkverhaal te vertellen dat verder gaat dan de technologie alleen. En om daarmee het dagelijks leven van de doelgroep te veranderen. Kortom: het is tijd voor een PR-bureau. En wel een PR-bureau voor technologie.

Marketing-PR voor consumentenelektronica

Als je kiest voor LVTPR, kies je voor een PR-bureau dat weet hoe consumentenelektronica werken. Dat weet hoe je PR integreert met marketing om de doelgroep te bereiken. En dat jarenlange ervaring heeft met influencers, eindgebruikers, bedrijven, journalisten en bloggers. Wij zorgen ervoor dat jouw product in de handen komt van de mensen die tellen. Via storytelling, reviewprogramma’s, social media, vloggers of evenementen bereiken we de personen die een technologie kunnen maken of kraken. Daar waar ze zitten en in de media die ze lezen.

Waarom kiezen voor het PR-bureau voor technologie

Waarom je kiest voor LVTPR? Dat is simpel. We werken voor ’s werelds grootste (en kleinste) consumentenelektronicamerken, -distributeurs en -retailers. Voor hen doen we van alles, waardoor we precies weten wat er voor jou nodig is. Wat te denken van een kickstarterproject voor SPIN remote? Of een productlancering voor Vogel’s? Ook werken we al meer dan tien jaar voor Sonos – we begeleidden ze van techy start-up tot marktleider in wireless muziek. We zetten reviewprogramma’s op voor 360Fly-actiecamera’s, Wiko-smartphones (en laten topvloggers ze promoten), Neato-stofzuigerrobots en Striiv-activitytrackers. We durven ook best te zeggen dat wij Fitbit een vliegende start hebben gegeven.

Meer informatie

Benieuwd wat LVTPR voor jouw technologiemerk kan betekenen in de Benelux? Neem dan in Nederland contact met ons op via 030 – 65 65 070 of info@lvtpr.nl. Voor België is dat +32 (0)2 – 474 17 40 of info@lvtpr.com. Wij horen graag van je.