Zoeken

Het PR-bureau voor IT

De IT-branche is een dynamische sector. Het gevolg: een voortdurend veranderende communicatie-uitdaging bij het bereiken van uw doelgroepen. In de IT draait het om essentiële keuzes maken. Continuïteit bieden. En content produceren die relevant is. LVTPR is het PR-bureau voor IT. Wij ondersteunen u bij het vinden van de juiste propositie en het maken van de optimale keuzes.

Waarom kiezen voor het PR-bureau voor IT?

Of u nu zoekt naar een bureau voor (online) content, social media, persberichten of cases. Of een partij die online content vindbaar weet te maken in zoekmachines; wij hebben de communicatie-expertise en -kennis op het gebied van IT in huis. We denken mee over de juiste boodschap en maken IT-content die scoort. Uw boodschap in de juiste media, op het perfecte moment. Daar kunt u bij PR- en communicatiebureau LVTPR op vertrouwen.

Communicatie en PR voor IT-klanten

Gerenommeerde IT-bedrijven, zoals Ctac, Dimension Data, Forcare, LogRhythm, Oracle, Riverbed, NetApp en Veeam profiteren van onze IT-expertise. Wij werken voor hen in Nederland, België en/of Luxemburg.

Benieuwd wat LVTPR voor uw IT-organisatie kan betekenen? Neem dan in Nederland contact met ons op via 030 – 65 65 070 of info@lvtpr.nl. Voor België is dat +32 (0)2 – 474 17 40 of info@lvtpr.comWij horen graag van u.