Zoeken

Het PR-bureau voor kidsmarketing & babylifestyle

Een kind krijgen is nogal een verandering in je leven. En bij dermate grote veranderingen zoek je als ouder naar hulp. Wat is goed voor je baby of kleuter? Welk spullen heb je nodig? Wat zijn de trends in babylifestyle? On- en offline helpen media en influencers je de juiste keuzes te maken. Als merk in de baby- en kidsbranche zijn dat dan ook de geijkte kanalen om je verhaal te vertellen. Maar hoe doe je dat dan zonder uitgevers en commerciële blogs daarvoor flink te moeten betalen? En als je wel adverteert, hoe kun je daar dan meer uithalen? Hoe zorg je voor conversie? Om de consument te helpen in hun zoektocht naar de beste oplossing. Aangenaam, wij zijn LVTPR – het PR-bureau voor kidsmarketing en babylifestyle. Wij helpen je graag met goede PR, aantrekkelijke content en alles daaromheen. En dat in Nederland, België en/of Luxemburg.

Waarom kiezen voor het PR-bureau voor kidsmarketing en babylifestyle?

Inmiddels is LVTPR uitgegroeid tot een erkend lifestyle PR-bureau met diverse baby- en kidsmerken in het portfolio. Van kinderwagens tot babykleding; wij begrijpen de media, hebben goede contacten en weten voor elk merk een custom PR-strategie samen te stellen. Wij zetten jouw merk in de schijnwerpers bij journalisten, influencers en stylisten. We werken proactief, zijn enthousiast en helpen jouw doelstellingen te bereiken. Of je nu een baby- of kidsmerk hebt.

Meer informatie

Benieuwd wat LVTPR voor jouw baby- of kidsmerk kan betekenen? Neem dan in Nederland contact met ons op via 030 – 65 65 070 of info@lvtpr.nl. In België zijn we te bereiken op +32 (0)2 – 474 17 40 of info@lvtpr.comWe maken snel een offerte op maat voor jouw babylifestylemerk. Wij horen graag van je.