Zoeken

Het PR-bureau voor lifestyle: breng een merk tot leven

Lifestyle-pr gaat in onze ogen verder dan een fantastisch event of een productintroductie. Het gaat om het overbrengen van een gevoel of een ervaring. Bij PR-bureau LVTPR weten we precies hoe je een imago opbouwt of rebrandt. Hoe creëer je bijvoorbeeld ‘brand romance’? Hoe en waar moet je als merk communiceren om de juiste doelgroep te bereiken? En welke middelen zet je vervolgens in?

Kritisch en creatief

Onze industrie is de afgelopen twintig jaar compleet veranderd: de ‘ruimte’ wordt nu als earned media getypeerd. Content en ervaringen die positieve coverage in de media en social conversation opleveren. De mogelijkheden nemen alleen maar toe door de verdere integratie van on- en offline. We kunnen ons voorstellen dat je best een paar extra mensen kunt gebruiken die jou helpen in de ontwikkeling en de uitvoering van een 360 graden-strategie, of als ondersteuning in een project. Kritische en creatieve sparringpartners die samen met jou – of voor jou – een concept ontwikkelen dat scoort.

Waarom kiezen voor het PR-bureau voor lifestyle?

Bij LVTPR geen creativiteit om de creativiteit. Maar doelgerichte en originele ideeën om jouw key messages tot leven te brengen. En de meeste ervaringen produceren we ook nog eens in huis. Ons team van enthousiaste en daadkrachtige mensen weet precies bij welke doelgroep ze voor jouw merk moeten zijn en hoe ze ze als brand evangelists aan jouw bedrijf kunnen binden.

Benieuwd wat LVTPR voor jouw merk kan betekenen? Neem dan in Nederland contact met ons op via 030 – 65 65 070 of info@lvtpr.nl. Voor België is dat +32 (0)2 – 474 17 40 of info@lvtpr.comWij horen graag van je.