Zoeken

Het PR-bureau voor sport & outdoor

De wereld van outdoor en sport zit vol innovatie. Qua producten uiteraard; denk alleen al aan schoenzolen die aan het ijs plakken en steeds toegankelijkere drones om je skitrip te filmen. Maar ook op het gebied van duurzaam- en veiligheid gebeurt er van alles: steeds meer producenten onderkennen het belang van bijvoorbeeld diervriendelijke en ecologisch verantwoorde materialen in hun producten. Maar hoe positioneer je je als merk hier nu tussen? Hoe zorg je ervoor dat de die-hard outdoorfans bij je merk blijven, maar bereik je ook de massa voor de echte omzetten? Daar heb je een PR-bureau voor sport & outdoor voor nodig. Een PR-bureau als LVTPR.

Lokale kennis en nauwe banden

Bij LVTPR worden we enthousiast van storytelling, van slimme samenwerkingen bedenken met de pers en van inspirerende events om jouw boodschap over te brengen. We duiken in jouw merk, geschiedenis en collectie zodat we precies weten wat we voor wie maken. Denk aan een contentstrategie met focus op media, doelgroepen en thema’s. We weten inmiddels best hoe een wereldwijde marketingcampagne te vertalen naar de lokale markt. Onze nauwe band met outdoor- en sportmedia zorgt ervoor dat we slimme experiences, contentideeën of andere samenwerkingen kunnen opzetten.

Waarom kiezen voor het PR-bureau voor sport & outdoor?

Samenwerken met LVTPR betekent dat je kiest voor een ervaren PR-bureau op het gebied van sport en outdoor. Zo werken we al jaren voor outdoormerk The North Face. Dankzij onze inspanningen vind je dit merk regelmatig in de media. Van een reportage over een The North Face-atleet die van een vulkaan af skiet tot een artikel over een revolutionaire, uit  een stuk gemaakte winterjas. Om op de hoogte te blijven bootcampen we bijna wekelijks met journalisten en bloggers. Andere merken die we van dienst zijn in deze sector zijn onder meer Gregory, Kari Traa, Swarovski Optik en Victorinox. Welk sport- of outdoormerk ook; wij rennen keihard voor de beste PR-prestaties.

Meer informatie

Benieuwd wat LVTPR voor jouw sport- of outdoormerk kan betekenen in de Benelux? Neem dan in Nederland contact met ons op via +31 (0)30 – 65 65 070 of info@lvtpr.nl. Voor België is dat +32 (0)2 – 474 17 40 of info@lvtpr.com. Wij horen graag van je.