Zoeken

Het PR-bureau voor travel & leisure

Iedereen reist. Van een citytrip naar Brussel tot kamperen op de Waddeneilanden. Of extremer: snowboarden in Japan of met een rugtas de wereld over. En wie weet reizen we over een aantal jaar wel met zijn allen naar de maan. Feit is dat ons reisgedrag sterk verandert. En het medialandschap verandert net zo snel mee. Bloggers en social influencers delen hun avonturen online; media zoekt meer en meer naar verhalen van nog onontdekte plekken. Een PR-bureau voor travel helpt bij het vertellen van jouw verhaal aan de doelgroep. Een PR-bureau als LVTPR bijvoorbeeld.

Ga op reis met ons

Wij zitten net zo breed in de travel als de reiziger zelf. Te beginnen bij het vervoersmiddel. Wij vertegenwoordigen twee luchtvaartmaatschappijen (Qatar Airways en Air Belgium) en een cruise-organisatie (Costa). Maar snappen ook de wereld van luxe koffers (Victorinox) en rugzakken (The North Face). En onderweg neem je praktische spullen mee – van een Dopper tot portable speakers van Logitech. Ons maakt het niet uit; we reizen graag met je mee.

Waarom kiezen voor het PR-bureau voor travel?

Noem het travel of leisure, uiteindelijk is en blijft het PR. En dus gaat het erom hoe je het inzet en voor welke doelgroep. Wat is het verhaal dat je wilt vertellen? Hoe ga je de interactie aan en hoe zorg je ervoor dat media of influencers jouw travelmerk promoten? Wij helpen je graag. En goed. Of het gaat om het organiseren van een persconferentie, influencermarketing of social-media-activatie.

Meer informatie

Benieuwd wat LVTPR voor jouw travelmerk kan betekenen in de Benelux? Neem dan in Nederland contact met ons op via 030 – 65 65 070 of info@lvtpr.nl. In België zijn we te bereiken op +32 (0)2 – 474 17 40 of info@lvtpr.comWij horen graag van je.