Zoeken

20 -08-2018

Nieuws | LVTPR België verwelkomt drie nieuwe mensen via Graduate Program

20 -08-2018

Nieuws | LVTPR België verwelkomt drie nieuwe mensen via Graduate Program

Het team van LVTPR België heeft er drie nieuwe gezichten bij. Marlieke Caes (20) verzilverde een succesvolle Graduate Program-afstudeerstage met een vaste job als Junior PR Consultant. Rhany Opalfvens (20) en Laura Mwanambuka (25), beiden al afgestudeerd, vervoegen het team voor zes maanden in het kader van een betaalde Graduate Program-stage.

Karolien Hessels, Managing Director bij LVTPR België: “Met het Graduate Program bieden we studenten een afstudeerstage aan, en alumni een betaalde stage als Junior PR Consultant. Met een breed takenpakket voor verschillende types klanten en begeleiding door ervaren consultants, bouwen ze relevante werkervaring op. Op hun beurt zijn ook zij voor ons een welgekomen steun, want LVTPR blijft groeien en nieuwe klanten aantrekken.”

Dat het Graduate Program zijn vruchten afwerpt, bewijst de aanwerving van Marlieke. Karolien Hessels: “Naast de ervaring die ze bij ons opdeed tijdens haar stage, leerde ze LVTPR ook kennen als bedrijf en werkgever. En wij konden perfect haar potentieel inschatten.”

Marlieke Caes

Marlieke is afgestudeerd in Communicatiemanagement aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen. Ze volgde daar het afstudeertraject Public Relations en deed van februari tot juni 2018 een succesvolle afstudeerstage bij LVTPR. Die leverde haar een job op als Junior PR Consultant. Caes werkt voornamelijk voor klanten in Corporate & Reputation – zoals Air Belgium – en Business & Technology – zoals Oracle, Veeam en TrustBuilder.

Rhany Opalfvens en Laura Mwanambuka

Rhany studeerde aan de Thomas More Hogeschool (Mechelen) en werkt bij LVTPR voor Business & Technology-klanten zoals Bosch Power Tools, Extreme Networks, NetApp, Vertiv en Honeywell. Laura studeerde af aan de Arteveldehogeschool en versterkt het Consumer & Brands-team. Ze werkt vooral voor Henkel Beauty Care, Val Thorens, Caran d’Ache, Victorinox en Brouwerij Haacht.

“Bij mijn zoektocht naar een job merkte ik al snel dat mijn gebrek aan praktijkervaring een struikelblok was”, legt Laura uit. “Toen ik op zoek ging naar een plek waar ik die ervaring kon opdoen, stuitte ik op het Graduate Program van LVTPR. De mooie namen waarvoor ik zou werken, gaven voor mij de doorslag.”

Wil je ook ervaring opdoen via ons Belgische Graduate Program? Stuur dan je kandidatuur naar karolien@lvtpr.com.