Zoeken

06 -09-2017

Nieuws | LVTPR België verwelkomt twee nieuwe Junior PR-consultants

06 -09-2017

Nieuws | LVTPR België verwelkomt twee nieuwe Junior PR-consultants

PR- en communicatieadviesbureau LVTPR breidt het Belgische team uit met twee nieuwe Junior PR-consultants: Alix Ostyn (24) en Charlotte Van Acker (25). Alix vervoegt de rangen van het Consumer & Brands-team, terwijl Charlotte zich focust op de Business & Technology-klanten.

“LVTPR is in België de afgelopen jaren ontzettend gegroeid”, vertelt Karolien Hessels, Managing Director van LVTPR België. “Het gaat de laatste tijd erg snel. Als ik terugkijk op enkele jaren geleden, werken we nu met dubbel zoveel medewerkers. Het maakt me trots dat we zo hard groeien en ik heb het vertrouwen dat deze trend zich de komende jaren verderzet. Met Alix en Charlotte erbij kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen en ze van A tot Z begeleiden.”

Alix Ostyn
Na haar masterstudie Taal- en Letterkunde aan de Universiteit Gent koppelde Alix nog een advanced master Innovation & Strategic Management aan de Solvay Brussels School of Economics and Management aan haar opleiding. Na haar studies deed ze stage bij Henkel als Corporate Communications Assistent, waar ze zich vooral toegelegde op interne communicatie. Bij LVTPR werkt Alix op Consumer & Brands-klanten, waaronder HelloFresh, iCandy, Logitech, Transcontinenta en SWAROVSKI OPTIK.

Charlotte Van Acker
Charlotte behaalde aan de Universiteit Gent een master Duitse taal- en letterkunde, gevolgd door een master Europese studies. Nadien deed ze ervaring op tijdens een stage bij Europees parlementslid Tom Vandenkendelaere, waar ze onder meer pers- en mediarelaties onderhield. Als Junior B2B-marketeer bij het Gentse Cantab Marketing Services raakte Charlotte vertrouwd met de IT-sector, en dat breidt ze nu bij LVTPR België verder uit. Charlotte biedt ondersteuning op de klanten BSA, Cellularline, Honeywell, Veeam en XXImo.

Grondige, interne opleidingen
Karolien Hessels: “Bij LVTPR vinden we het belangrijk om starters een kans te geven op de arbeidsmarkt. Elke junior krijgt een snelle en grondige opleiding in de vorm van onze interne LVT Academy. Zo leren ze niet alleen hoe accountmanagement, finance en schriftelijke communicatie precies in zijn werk gaat, maar wordt hen ook de kneepjes van bijvoorbeeld socialmedia-advertising, bloggen en crisiscommunicatie bijgebracht. Zo krijgen ze zowel binnen de Group als in het PR-vak een vliegende start. Eenmaal meer ervaring opgedaan, kunnen ze binnen de LVT Academy deelnemen aan adviseurscursussen en masterclasses.”