Zoeken

14 -08-2017

Nieuws | LVTPR Nederland breidt uit met drie Junior PR-consultants

14 -08-2017

Nieuws | LVTPR Nederland breidt uit met drie Junior PR-consultants

LVTPR, hét PR-bureau voor de Benelux, breidt in Nederland in korte tijd uit met niet minder dan drie Junior PR-consultants. Het Business & Technology-team voegt een junior toe; het Consumer & Brands-team breidt uit met nog eens twee junioren. Alle drie de nieuwe aanwinsten worden klaargestoomd voor het PR-vak door middel van de interne LVT Academy.

In het Nederlandse Business & Technology-team is Mari Carmen Rivera Campos (23) gestart als Junior PR-consultant. Voor haar opleiding International Business and Languages aan de Hogeschool Utrecht heeft zij in verschillende functies in het buitenland ervaring opgedaan op het gebied van internationale marketing en communicatie. Daarnaast studeerde zij marketingcommunicatie aan de CEU San Pablo University in Madrid. Mari Carmen spreekt Nederlands, Engels, Frans en Spaans. Binnen LVTPR zal zij dan ook een bijdrage leveren aan diverse internationale accounts. Doordat planmatig en doelgericht werken in haar bloed zit, kan ze klanten perfect ondersteunen bij marketing- en communicatieprojecten.

Kirsten Peterse (24) start in het Consumer & Brands-team. Kirsten heeft een bachelor Communicatiewetenschappen en master Marketing van de Vrije Universiteit in Amsterdam op zak. Tussen deze twee studies nam ze een tussenjaar, waarin ze niet alleen Zuidoost-Azië ontdekte, maar – tijdens een vrijwillige PR-stage bij WE Fashion – ook haar liefde voor PR. Bij WE deed ze later tijdens haar master als werkstudent nog meer PR-ervaring op. Deze liefde kan ze nu als junior PR-consultant bij LVTPR verder gaan verdiepen.

Last but not least is Noëlle van der Vliet (22) onlangs aangesteld in het C&B-team. Noëlle is recent afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in de richting International Business & Languages. Tijdens haar opleiding liep ze stage op de afdeling Affiliate Marketing van Zalando in Berlijn én studeerde ze aan Universitas Gadjah Mada in Yogyakarta, Indonesië. Daar heeft ze diverse vakken gevolgd, zowel in de richting van marketing als (international) business. Haar scriptie over influencermarketing schreef ze bij FrieslandCampina. Kersvers student-af zal ze zich als junior PR-consultant storten op het PR-vak.

“Het aanstellen van maar liefst drie nieuwe junioren kenmerkt de manier waarop we door de jaren heen gegroeid zijn”, aldus Charly Lammers van Toorenburg, Managing Director van LVTPR. “We geven starters op de arbeidsmarkt een kans binnen de LVT Group. Elke junior krijgt bij ons een snelle en grondige opleiding in de vorm van onze interne LVT Academy. Zo leren ze niet alleen hoe accountmanagement, finance en schriftelijke communicatie precies in zijn werk gaat, maar wordt hen ook de kneepjes van bijvoorbeeld socialmedia-advertising, bloggen en crisiscommunicatie bijgebracht. Zo krijgen ze zowel binnen de Group als in het PR-vak een vliegende start. Eenmaal meer ervaring opgedaan, kunnen ze binnen de LVT Academy deelnemen aan adviseurscursussen en masterclasses.”