Zoeken

10 -05-2017

Nieuws | LVTPR in top 5 ‘Best agencies to work for in EMEA’; LVT Group genomineerd voor Benelux PR-consultancy of the Year 2017

10 -05-2017

Nieuws | LVTPR in top 5 ‘Best agencies to work for in EMEA’; LVT Group genomineerd voor Benelux PR-consultancy of the Year 2017

LVTPR behoort tot de vijf beste PR-bureaus om voor te werken in Europa. Dat maakte Holmes Report bekend, een van de belangrijkste nieuwssites voor de PR-sector. LVTPR scoorde vooral goed op zijn open en directe bedrijfscultuur die de Nederlandse en Belgische mentaliteit weerspiegelt. De platte organisatielijnen leiden tot directe communicatie, eerlijkheid, spontaniteit en effectiviteit. Het is het tweede jaar op rij dat LVTPR in deze top vijf staat.

Bij LVTPR werken meer dan veertig mensen die hun werk beschouwen als meer dan alleen een baan. Ze ontvangen niet alleen een persoonlijk-ontwikkelingsplan, maar krijgen ook de kans diverse interne trainingen en workshops te volgen. Van presentatietrainingen tot sales en van SEO tot Google Analytics. LVTPR heeft een specialisatie in zowel B2B (met klanten als Oracle, Veeam, Dimension Data, TomTom Telematics, Gigaset pro, Bosch Power Tools en Wolf Oil Corporation) als B2C (met klanten als The North Face, Sonos, Air Belgium en Brouwerij Haacht) en Corporate (met klanten als Schindler, Auping en DriveNow). Het bedrijf scoort al jarenlang hoog in het ‘Best consultancy to work for’-onderzoek van Holmes Report. De genomineerden zijn geselecteerd op basis van een uitgebreid werknemersonderzoek bij meer dan 25 consultancies in de EMEA-regio.

Benelux PR-consultancy of the year

Holmes Report maakte ook bekend dat de LVT Group – de communicatiegroep waaronder LVTPR valt – genomineerd is als beste Benelux PR-consultancy van 2017. Ook dit is voor het tweede jaar op rij. De nominatie heeft de LVT Group vooral te danken aan zijn sterke reputatie op het gebied van corporate, B2B- en consumenten-PR. Inmiddels is de LVT Group in de Benelux als geheel gegroeid tot meer dan zeventig man, al sinds de oprichting in 1994 geleid door CEO Charly Lammers van Toorenburg. De afgelopen jaren zijn er verder diverse contentcreators en digitale experts aangenomen om de groep te versterken. Tot de groep behoren naast LVTPR ook PR-bureau Progress Communications, contentmarketingbureau Contentbureau, eventmarketingbureau Eventive en grafisch-designbureau SjansenDesign.

De LVT Group is genomineerd samen met drie Belgische bureaus. De lijst is tot stand gekomen op basis van uitgebreid onderzoek onder meer dan tweehonderd inzendingen en face-to-face-meetings met de beste PR-bureaus in Europa. Lees hier het volledige juryrapport.

De bekendmaking van de winnaars van beide prijzen vindt plaats op 23 mei 2017 in Londen.