Zoeken

24 -07-2019

LVTPR verzorgt voortaan corporate PR van Audika

24 -07-2019

LVTPR verzorgt voortaan corporate PR van Audika

Audika heeft LVTPR gekozen om haar corporate PR te verzorgen. LVTPR gaat de expert op het vlak van hooroplossingen, die tot voor kort nog Hoorboetiek heette, adviseren en ondersteunen bij haar ambitie om een goed gehoor op de gezondheidsagenda van elke Belg te plaatsen.

Taboe doorbreken

Hoewel ongeveer één op zes Belgen kampt met gehoorverlies, rust er toch nog een groot taboe op. Daardoor zetten mensen nog te zelden de stap om hun gehoor te laten testen en indien nodig een hoorapparaat te gebruiken. Audika biedt oplossingen voor Belgen van alle leeftijden die lijden aan gehoorverlies of op zoek zijn naar preventieve gehoorbescherming. Het beschikt in België daarvoor over een netwerk van 31 eigen winkels, vier shops in shopzaken en een vijftigtal partners. LVTPR stelde een thought leadership-programma voor om het belang van een goed gehoor aan te tonen en het taboe uit de wereld te helpen.

Sterk strategisch plan

An Willemse, Marketing Manager bij Audika België: “Vanaf mijn start bij Audika had ik al snel door dat er een groot taboe heerst rond gehoorproblemen. Het is geen makkelijk onderwerp, want het kan een grote impact hebben op ons leven en dat van de mensen rondom ons; een veel voorkomend voorbeeld is de sociale isolatie.  Daarom willen we bij Audika echt het verschil maken en ervoor zorgen dat dit onderwerp meer bespreekbaar wordt.”

“In eerste instantie is het onze ambitie om zoveel mogelijk Belgen beter te laten horen en dit door hen te overtuigen om jaarlijks hun gehoor, volledig gratis en vrijblijvend, te laten testen. We gaan daarbij voor een uiterst persoonlijke aanpak. Audika wilt de Belgen de levenskwaliteit geven die ze verdienen. LVTPR kwam met een sterk strategisch plan om deze doelstelling te bereiken. In combinatie met hun enthousiaste drive zagen wij in hen de perfecte partner.”

Traditie in maatschappelijke campagnes

 “Ik ben heel trots dat we Audika aan ons portfolio van corporate klanten mogen toevoegen”, zegt Karolien Hessels, Managing Director bij LVTPR België. Wanneer een organisatie een verschil wil maken door mensen echt te helpen, zijn wij meteen gewonnen om dit communicatief te ondersteunen. Daar hebben we bij LVTPR een ijzersterke traditie in, die we vol enthousiasme voor Audika gaan verderzetten.”