Zoeken

18 -11-2020

LVTPR is het nieuwe Belgische PR-bureau van Dubai Tourism

18 -11-2020

LVTPR is het nieuwe Belgische PR-bureau van Dubai Tourism

Dubai Tourism heeft LVTPR gekozen als PR-bureau voor de Belgische markt. LVTPR gaat de vierde meest bezochte stad ter wereld adviseren en ondersteunen bij het maximaliseren van zijn aantrekkelijkheid als bestemming. Doelstelling: top of mind worden bij Belgische vrijetijds- en zakelijke reizigers.

Karolien Hessels, managing director bij LVTPR Belgium: “We hebben de afgelopen jaren een ijzersterke reputatie uitgebouwd in Travel & Leisure. Het is geweldig om te zien hoe die een topklant als Dubai Tourism mee heeft overtuigd om voor ons te kiezen.”

Belgische vrijetijds- en zakelijke reizigers inspireren

“De toeristische sector beleeft moeilijke tijden”, vervolgt Karolien. “En Dubai is geen uitzondering. Toch heeft het emiraat onlangs zijn grenzen opnieuw geopend en een hele waaier overtuigende maatregelen genomen om reizigers veilig te ontvangen. Nu wil Dubai Tourism de Belgische bevolking informeren en inspireren rond zijn veelzijdigheid als toeristische bestemming. Vandaag zijn te weinig mensen zich bewust van wat de stad in zijn mars heeft. Cultuur, entertainment, zon & strand, natuur, shopping en gastronomie, Dubai heeft het allemaal. Aan ons de taak om – gewapend met ons uitstekende medianetwerk en onze expertise – onze landgenoten te overtuigen om de stad te bezoeken van zodra België zijn eigen reisbeperkingen opheft. Precies het soort uitdaging waar wij onze drive uit halen.”

–> Ben je zelf actief in de Travel & Leisure? Of je nu de bestemming zelf bent of de vliegmaatschappij, de kledij, het accessoire, of gelijk welke dienst of product dat de trip helemaal áf maakt, wij zijn er om je zichtbaarheid te verhogen, zowel via de media als via je eigen kanalen. Contacteer ons gerust voor een kennismaking.